vasárnap, december 06, 2009

Ho-ho-ho!!!


A Télapó ezévben egy üveg Santorini bort hagyott itt nálunk és már repült is tovább. :) De hallottam olyat is, hogy valakinek videós ajándékot készített. Nem semmi, mennyire halad a korral. ;) Akkor a virgács már teljesen a múlté? Nem mintha hiányozna, kaptam eleget annak idején...

6 megjegyzés:

Hugomum írta...

hu de jo kis Mikulasok jarnak arrafele:))
virgacsot? Te? nem is hiszem;)

Tinkmara írta...

Örülök, hogy megtaláltalak Livi. Engem ugyanígy hozott a sors Amerikába. Ha nem bánod, máskor is meglátogatom a blogod és kiteszem a linked.
Én ide írogatok. Várlak szeretettel.
http://tinkmara.freeblog.hu/

Martalóc írta...

Billnek:

http://www.youtube.com/watch?v=8xImMdyexOM

Livia írta...

:))) Szerintem a virgacs annak idejen mindannyionknak ott volt, ha jok voltunk, ha rosszak...
Raadasul volt egy szornyu szokas a szuleim munkahelyen Mikulaskor: a szulok mondtak valami csintalansagot, amit abban az evben "elkovettunk", es amikor fel kellett menni a szinpadra a Mikulashoz az ajandekunkert, akkor o elotte - az egesz tomeg elott - "viccesen, nevetgelve" elmondta, mit csinaltunk... gyerekkent ez komoly tortura volt nekunk, mert egtunk rendesen... :))

Szia Tinkmara, udv a blogon! :) Lattam, hogy Neked nem is egy oldalad van, az egyiken csodas kepekkel, gratulalok hozza!! Biztosan en is ott leszek a latogatoid kozott. :)

Koszi Martaloc a linket, mindenkepp megmutatom Billnek.

Bill Ferencz írta...

OK Martaloc..., hat megkoszonnem.
Esetleg tatarnak tuntem Neked, csak ugy mellekesen?

Martalóc írta...

Nem gondoltam, hogy tatár vagy, csak hát ugye az őshaza ott ringott Baskirföldön... Gondoltam nem árt megismerni az ottani zenei irányzatot is. :)