szombat, március 06, 2010

32


Az előző két évben hosszú, elmélkedős bejegyzéseket írtam a születésnapom kapcsán. Most valahogy nincs bennem ez az érzés, így nem is erőltetem. Viszont szeretném megköszönni itt is mindenkinek a sok-sok kedves levelet, jókívánságot, gondolatot, amik annyira, de annnnyira jóóól estek!! :)))) 
Azt azért leírom, hogy továbbra is élvezem, hogy idősebb vagyok egy-egy évvel. Egyre több mindent értek magamból és a világból, egyre jobban letisztulnak bennem a dolgok, ami nagyon jó érzés. :) Sőt, úgy érzem, az idő adta "bölcsességgel", tudással jobb és őszintébb ember tudok lenni. Szóval továbbra is minden rendben velem, amit azért jó dolog kimondani időről-időre. :)
Köszönöm még egyszer, hogy ennyien gondoltatok rám, remélem hamarosan személyesen is elmondhatom ugyanezt sokatoknak!

7 megjegyzés:

Christine írta...

Boldog Születésnapot neked! :-)) Az pedig nagyon jó ha jól érzed magad a bőrödben és el tudod fogadni a korodat. De te amúgy is szemtelenül fiatal vagy! :-))

Observer írta...

Boldog születésnapot kedves Livi!

Globetrotter írta...

Nagyon jo ez a kep Rolad, meg nem is lattam :) Mikor keszult? Pont ilyen vagy ma is :))
Egyetertek, igy is kell megelni minden szulinapot :) Mindig egy evvel gazdagabb lesz az ember, es vele egy csomo klassz tapasztalattal es elmennyel is :))
puszi es koszi a lelkes olimpiai beszamolokat, ha maskent nem is, rajtad keresztul legalabb tajekozodtam en is :))

Hella írta...

Nagyon boldog szülinapot! :)

Livia írta...

Köszönöööööm fiúk-lányok!!! :)

A képet most készítettem nemrég a laptoppal, hogy ne régi képet kelljen betennem, ha már egyszer a mostani önmagamról írok. :)

Puszi nektek!

Névtelen írta...

Helló Rózsika!
Igaz,hogy irtam Neked képeslapot,beszéltem is Veled,de megláttam most ezt a fényképet --és ismét csak azt mondom,hogy a világon a legislegszebb "hölgyike" vagy!!Millió puszi is boldogságot és sok örömet kivánok a további életedben:Anya

Sticci írta...

Nagyon Boldog Szülinapot kívánok én is! :)