péntek, február 26, 2010

Vancouver 2010 - 15. nap

Tegnap este szintén nagy volt az öröm a mi házunk táján, hiszen a kanadai női hokicsapat aranyérmes lett, miután 2:0-ra nyertek az USA csapata ellen. (Ja, a csapat legjobb kapusa a magyar származású Shannon Szabados, :))))) 

A mai videóval kapcsolatosan még két dolgot ajánlanék a figyelmetekbe.
1. Az egyik, amiről a videón is szó esik, a Vectorial Elevation. Ez a fényjáték Vancouverben már ismerős az ottaniak számára, de most az olimpia kapcsán különleges "adottságai" is vannak. Nagyszerű inspiráció ez az olimpia résztvevői számára, amit hosszú mérföldekről is látni és a világ barátságos meginvitálása az olimpiára. Hogyan? Menjetek fel az előbb belinkelt oldalra, ahol a saját kreációtokat tudjátok elkészíteni, ami pár órával később valóságban is megjelenik majd Vancouver égboltján. Én az előbb készítettem el az enyémet, amit az öcsémnek dedikáltam. ;)
2. A másik a vasárnapi záróünnepséggel kapcsolatos. Újabb meghívást kaptunk az olimpia szervezőitől, hogy mégha testben nem is lehetünk ott az ünnepségen, de virtuálisan részesei lehessünk a 2010-es téli olimpia zárásának. Ehhez pedig nem kell mást tennetek, mint ellátogattok erre az oldalra, ahol egy mosolygós képet feltöltötök magatokról, így bekerültök a virtuális stadionba. Ha jól láttam, akkor eddig Magyarországról csak 12 ember "foglalt helyet", jó lenne, ha többen lennénk. :))

4 megjegyzés:

Rita írta...

Szia! En mar ott leszek:)

Livia írta...

:)))) Jaj de jooooo!

Sticci írta...

Én is csatlakoztam. :)

Livia írta...

Legalább ott együtt ülhetünk, igaz ott is "csak" virtuálisan. ;))