hétfő, október 26, 2009

Blog infók


Talán néhányan láttátok, hogy apróbb változtatások történtek a blogon.
- Az nem újdonság, hogy mindkét oldalon van infósáv, leginkább témák szerint csoportosítva. A könnyebb eligazodás kedvéért, no és az újak számára ez most már egyértelműen látható a sávok tetején. :) Bal oldalon találhatók a Kanadával és Torontóval kapcsolatos információk, jobb oldalon pedig a blogról és mindenféle egyébről.

- Ami új, hogy a "Magyarok a nagyvilágban" listát megbontottam és a kanadai/amerikai bloggerek átkerültek a bal oldalra, a többiek maradtak a jobb oldalon. Szeretnék egy szép kis listát összegyűjteni, minél többen kerülnek fel rá, annál jobb.
Így arra kérnélek Titeket, hogy ha ismertek olyan magyar blogírókat a nagyvilágban, akik oldala nem zártkörű és még nincs a listák valamelyikében, írjátok meg nekem! Az észak-amerikai még elég rövid, de idővel biztosan bővülni fog. A többiek még mind egyben vannak és egyenlőre az ausztrálok fölényben. ;) Szeretném majd azt a listát is földrészenként szétszedni, de ahhoz még több blogcím kell. Jó lenne, ha idővel sok-sok más magyar oldalára látogathatnátok el innen, akármelyik kultúra/földrész érdekeljen is Titeket. Előre is köszi a segítséget!
(Ja igen, van egy blogger (Ausztrál Tom), aki igazából nem magyar, viszont tanul magyarul, mert tetszik neki a nyelvünk, szépnek és nagyon logikusnak tartja. Jópofa és hasznos kis videókat állít össze, így feltettem őt is a listára.)

- Még valami: ígértem egy nemrégi bejegyzésnél, hogy hamarosan jövök egy újabb Egypercessel, ami ugyanott készül, ahol a nyári verzió. Sajnos az utóbbi időben elég esős és borongós napjaink voltak, ezért nem videóztam, de semmiképpen nem felejtettem el. :) 

Szép hetet mindenkinek!

8 megjegyzés:

Christine írta...

Az Eszak-Amerikai szekcioba ajanlanek meg nehanyat az en listamrol:
http://ribizlifozelek.blogspot.com/
http://saltlakecity.blog.hu/
http://nagyut.freeblog.hu/

Livia írta...

Koszi az ajanlasokat Christine, mar fent is vannak!! :)

Martalóc írta...

Mi az, hogy nem zártkörű? Az, hogy nem kell beregisztrálni a hozzászóláshoz?!

Livia írta...

Nem, vannak olyan blogok, amiket ki sem tudsz nyitni, mert meghivasosak, azaz zart koruek. Az email cimedre jon a meghivo es igy csak te tudsz bemenni... Sokan vannak, akik igy irnak blogot, es csak az ismerosok/csaladtagok kapnak meghivast.
Volt mar ilyen egy-ket Kanadaval kapcsolatos blogmeghivasom is es kar, hogy zartkoruek, mert erdekes dolgokrol irnak... de vegulis ezt mindenki maga donti el. :)

Martalóc írta...

Aha, értem. Köszi. Ezek szerint engem még soha nem hívtak meg zártkörű blogolvasónak. :)

Hella&Krisz&csajok írta...

Szia Lívia,

A feedjit – forgalomfigyelőre mikor kíváncsiságból ránéztem, láttam, hogy jártál az oldalamon. Hát én is elkezdtem olvasni az oldalad.  Nem állítom, hogy sikerült végigolvasnom, de lassan haladok.

Köszönöm, hogy belinkelted az oldalam.

Az oldalamon elég sok ausztrál blog linkje fent van a listában, bár még nem mindenki jutott ki közülük (ahogy még mi se). Egy külön listában van még a Tieden kívül olyan cím, ami nem ausztráliát érintő blog. Ha még mindig gyűjtöd a címeket, ezeket szerintem használhatod. Mind nyilvános.

Szép napot,
Hella

Bence írta...

köszi szépen, hogy felraktad a blogomat (brindisi.blog.hu)
tucano

Euthymia írta...

Szia, én véletlenül futottam most ide be és látom, én is itt vagyok oldalt! Köszönöm szépen, ha nem gond, én is linkellek :)
És van egy ajánlatom is, ha véletlenül ott van már, csak nem vettem észre, akkor bocsi érte:
megszoktunk.wordpress.com/

Szép napokat! :)