kedd, augusztus 11, 2009

Mediterrán hajókörút - képek


Szóval a mediterrán hajókörút. :)
Ezzel a bejegyzéssel még adós vagyok nektek illetve magamnak is és úgy tűnik, az is maradok. Ennek több oka is van.
Egyrészt lassan egy hónapja már, hogy visszaérkeztünk az útról. Azonban annyi minden elvonta a figyelmem azóta, hogy nem volt időm leülni és úgy írni Santoriniről (mert hogy ezt választottam volna a helyszínek közül), ahogy szerettem volna.
Másrészt nem volt egyértelmű számomra, mennyire illik a téma a kanadai blogomba és másokat mennyire érdekel. :) Tudom, hogy egyéb utazásainkról is írtam már korábban, de azok az országok a távolság miatt talán kevésbe voltak ismerősek. Az ittenieknek pedig mind-mind gyakori nyaralási célpontok.

Természetesen azért nyoma marad annak a fantasztikus utazásnak, amiben részünk lehetett, méghozzá képek formájában. A fotóalbumban egészen pontosan nyolc albumot találtok, telis-tele fantasztikus emlékekkel. :)) Egy albumot a hajóról, majd egyet-egyet minden egyes állomásról, Velencét is beleértve, habár onnan csak indultunk, majd oda érkeztünk vissza. Azért a visszaérkezéskor sikerült egy rövid órácskát eltöltenünk a városban, mielőtt a repülő Torontóba hozott volna minket újra.
Mivel itt bővebb bejegyzés nem születik az útról, így igyekeztem a képekhez minél több megjegyzést írni, hogy ne lógjanak csak úgy a levegőben. (Akit bármi bővebben érdekel az útról, kérdezzen bátran!)
Élvezzétek a képeket, remélem átjön majd valami az ottani hangulatból!

2 megjegyzés:

Sticci írta...

Tényleg fantasztikus lehetett az út. Nagyon szépek a képek! Hatásukra most kedvet is kaptam egy finom gyroshoz. :-)

Livia írta...

Egeszsegedre a gyroshoz! :)
Valoban csodas, szamomra szinte mar meseszeru volt ez az ut. Orulok, hogy tetszettek neked is a kepek! :)
Szep hetveget!
L.