csütörtök, augusztus 21, 2008

"Egypercesek" 16.

A múlt hét végén munkahelyem, a Corvina Printing & Design új helyre költözött. Ettől a héttől egy nagy Business Park részesei lettünk, aminek nemcsak a helyszíne, de a hangulata is teljesen más, mint ahol eddig dolgoztunk. A St. Clair Avenue West egy nyüzsgő, forgalmas belvárosi utca, minden évben a Salsa Festival színhelye; a Finch Avenue West hozzánk közel eső része kimondottan üzleti területe a városnak. Három év alatt hozzászoktam már a St. Clair latinos forgatagához, idő kell majd az átálláshoz.
Így az eheti "Egypercesben" hadd mutassam be egyik kedves kubai - egészen pontosan havannai - barátomat, Michel-t, akit a Corvinában ismertem meg, amikor az újonnan alakuló cégének készíttetett ezt-azt.
Itt éppen egy születendő dalát mutatja be, amit egyik itteni barátjával írnak.
Ő is, mint sok más kedves ismerős a St. Clair-ről hiányozni fog. Szerencsés vagyok, mert nagyszerű, melegszívű emberekkel hozott össze a sors a munkám során, köztük nem egy zenésszel, énekessel, akik mind-mind sok mosolyt hoztak az életembe.


5 megjegyzés:

Globetrotter írta...

Jol zenel tenyleg a srac. Jo hangja van!
A varos melyik reszere koltozik az irodatok?

Lívia írta...

A varos eszaknyugatibb reszen vagyunk most. Eszakabbra is es nyugatabbra is a korabbi helynel. Az a terulet jobban industrial, lakohazak nincsenek a kornyeken, csak cegek, irodak hosszu sora.

Globetrotter írta...

Es valami zold a kozelben esetleg?

Lívia írta...

Ohh igen, az szinte mindenhol ott van. Csak par percre van tolunk egy hatalmas park. :)
Talan a szavaim alapjan tul sotetnek tunik az uj helyunk, de nem az. Majd keszitek kepeket es megmutatom. :)

Globetrotter írta...

Jol van, akkor most mar nem aggodom miatta :-)))Jo helyen vagy tovabbra is! Ez a lenyeg!