vasárnap, június 03, 2007

Boldog születésnapot Édes!!

Múlt hét végén 40 éves lett a drága férjem!!!!! :-)))
Nagyon kerek évszám ez, habár Ő kevésbé szereti ezt hallani. Hát nem tudom, kívülről nézve mindenképpen komoly évfordulónak tűnik ez az év, de megélni talán ez sem sokkal másabb a többinél.
Mindenesetre én nagyon igyekeztem emlékezetessé tenni ezt a születésnapot, így szülinapi hétvégét szerveztem, amikor is péntek estétől folyamatosan jöttek a meglepetések, ajándékok. Nagyon örült a drága férjem mindennek, amitől persze nekem is fülig ért a szám. :-)))
Csodálatos érzés boldognak látni azt, akit szeretünk és szerintem nem nagyon van jobb dolog ennél. :-)

A születésnap alkalmából valahogy önkéntelenül is elkezdtem olvasgatni régi beszélgetéseinket, leveleinket, amikor még nem egy földrészen éltünk. Olvasgatás közben pedig arra gondoltam, hogy itt, a blogban nincs is szebb és jobb módja a férjem megünneplésének annál, mint megosztani egy-két hozzám szálló korábbi gondolatát. Én, a saját szavaimmal úgysem tudnám jobban elmondani, mennyire nagyszerű ember Ő számomra, s milyen emberré lett az utóbbi 40 év alatt! Szerintem a szavaink is mutatnak belőlünk valamit, mégha messze nem is egy teljes képet. Bill esetében szerencsére a szavak nagyon árulkodóak. :-)
Igy most át is adom a szót az ünnepeltnek:

"Tegnap este, munka után egy kis csacsiságot tettem....lehet, hogy kinevetsz... A neved a friss hóba írtam.....L I V I A... Utána pedig gyönyörködtem benne.... Nem volt sehol senki az utcán... Csak Te meg én. :-)) Csodálatos volt így egyedül lennünk... én, ahogy a Neved néztem olyan volt, mintha a szemeidben vesztem volna el...."

"Köszönöm bíztató szavaid!!!!!!!
Olyan megnyugtatóak voltak.... Belefáradni én biztos nem fogok. Igen, lelkileg gyakran elfáraszt (ezért is a könnyek néha...), de nem olyan értelemben, hogy arra gondolnék, hogy ezt valaha fel kellene adni. Ez teljesen kizárt dolog. A szívem Neked nem csak kölcsönbe adtam. Nekem borzasztóan kell a bőröd érintése. A szemed fénye. Talán önző így beszélni, hogy valami is nekem "kellene", de nem tudom ezt a háttérben tartani. Mintha egy asztmás lennék nélküled... Jön be lélegzet, de a levegő nem elég... Fulladozom naponta. Tudom, Te egyből nyugtatnál most és én biztos hagynálak is. De most, így írás közben.... nem akarok élni nélküled, egy pillanatra sem."

"Szeretlek.
Felismertem benned a személyt, akivel az életről végre beszélgetni tudok, a barátot, aki jótanácsokkal lát el, a nőt, akivel szívet és testet akarok cserélni és az anyát, aki talán megáldhat majd engem. Te vagy nekem a fény az éjszakában, a lélegzet a tüdőmben, a kenyér, ami nem hagy éhenhalni, a víz, ami szomjúságom elveszi és a ház, ami megvéd a gonosztól.
Bármennyire is fáj most Nélküled, az közel sem jöhet ahhoz a fájdalomhoz, amit akkor éreznék, ha elveszítenélek."

"Nagyon szerelmes vagyok Beléd! Nemcsak, hogy nagyon, de a szerelmem minden nap nő és nő. Ha én egy milliószor kezdhetném elölről az életem, én akkor egy milliószor is Téged választanálak magam mellé.
Hiszek abban, hogy egymásnak születtünk. Azt pedig, hogy ezt az ajándékot miként használjuk ki, az már csak rajtunk múlik.
Irtózatosan boldog vagyok!!!!!"

"Most Te vagy minden gondolatom. Rajtad keresztül ismerem meg magam. Tőled tanulok meg jobban szeretni és Neked adok mindent, ami engem 36 éven át formált.
Köszönök minden napot, Angyalom!"

Én is köszönök mindent!! A sok csodálatos emléket, amiket sosem felejtek el és minden egyes napot! Még a nehéz napokat is, mert azok alakítottak s jobb emberré tettek engem. Ahogyan Te magad is! Nagyszerű érzés olvasnom a soraid, de még nagyszerűbb arra gondolnom, hogy ezek az érzések nem fakultak ki mai napig sem! Imádjuk egymást nagyon és még ha nehézségek ma is vannak, de Veled mindenem megvan, amire igazán szükségem van. Úgy érzem, együtt bármire képesek vagyunk!

Nagyon boldog 40. születésnapot kívánok Édesem! Annak az embernek, amilyen én is szeretnék lenni, akire felnézek, akire büszke vagyok, aki a támaszom, a barátom - mindenem!

Szeretlek, még ma is "minden nap jobban és jobban"! :-))

6 megjegyzés:

zhaoman írta...

Van stílusa a srácnak!

Happy Birthday!

Lívia írta...

Hat igen, az van neki! :-))))
Koszonom Gabor, atadom majd Billnek a jokivansagot!

Névtelen írta...

Koszonom Eletem!
Azt igazan nem tudom, hogy mikepp kellene viselkedni 40 evesen, mert ezt szerencsere nem tudtak a fejembe verni.
Arrol viszont megvagyok gyozodve, hogy az irantad erzett tiszteletem, szeretetem, szerelmem es vagyam minden ev elteltevel no.
Akarva, vagy akaratlanul, Te mar tobbet adtal nekem, mint barki mas.
Koszonom!

Globetrotter írta...

Csodálatos és megható szavak! További sok Boldogságot nektek és persze boldog születésnapot Billnek így utólag is!

Eszikora írta...

Boldog szuletesnapot Billnek utolag is...gyonyoru es romantikus volt ez a bejegyzes, teljesen meghatott, atjon rajta, hogy mennyire szeretitek egymast! sok boldogsagot mindkettotoknek...
Eszter

Lívia írta...

Koszonom Eszter a szavaid es a jokivansagot! :-)
Nagyszeru dolog szeretni es szeretve lenni, en pedig valoban szerencsesnek erzem magam, hogy mindebben reszem lehet egy ilyen nagyszeru ember oldalan!

Megha irasban Rolad kevesebbet is tudok, kepekben azonban annal tobbet, amirol a harmonia es szeretet tisztan erezheto! Kivulrol azt erzem, Ti is nagyszeruen egymasra talaltatok! :-)
Puszi! L.