hétfő, május 21, 2007

Május vége felé

Az elmúlt két hét szokás szerint gyorsan eltelt.
A Directory most már tényleg a célegyenesben, 29-én lesz az állófogadás a hírdetőkkel, business emberekkel. El sem hiszitek, mi mindenen mehet keresztül egy könyv a megjelenése előtt. Szerintem a directory mindegyiken átment. A főnököm hetekig nem aludt emiatt, de mostanra végre minden a helyére került. Ezen a héten minden reményünk szerint már a kezünkben lesz.

Nemrég készítettem Hobo jegyeket, ugyanis június végén Hobo koncertezik is itt és ad egy Faludy estet is. Igyekszem majd mindkettőn ott lenni! :-) Mondtam is Eszternek, ha már mi csináljuk a jegyeket, miért nem nyomtatunk magunknak is egyet-kettőt. ;-) Nemsokára a Neil Young Sétány is muzsikál egyet nekünk, habár őket nem valószínű, hogy látom majd. A plakátjaikat azért nyomtatjuk rendesen. :-)
Igy nyár elején az esküvői meghívók és keresztelők időszakát éljük, ezekből készítek mostanság többet. A Xerox nemrég előadást tartott nálunk a különféle, kimondottan a gépünkhöz gyártott papírokról és meg kell mondjam, nagyon érdekes dolgok vannak. Tudom, kívülről nem hangzik annak, de látni kéne őket. Van pl. olyan, nagyon vékony, nagyon jó tapintású papír, ami magától feltapad a falra, nem kell ragasztgatni, így sokkal esztétikusabb bármilyen információt kifüggeszteni. :-)

Múlt héten Bill végig szabin volt, irigyeltem is nagyon, habár nagyon ráfért már a pihenés. Ez amolyan igazi semmittevős, pihenős hét volt neki, amit tkp. a főnökei adtak a sok-sok előző hónapok munkájáért, túlóráiért.
Chris is itt volt nálunk a hosszú hétvégére, nemrég ment csak el. (A hosszú hétvége Viktória királynő születésnapjának köszönhető, amit ma ünnepelnek, így a mai, hétfői napot is itthon tölthettük.) Nagy nehezen sikerült elcipelni az állatkertbe, ahová persze nagyon nem akart jönni, s amit a végén jobban élvezett, mint mi. Külön öröm volt nekem, hogy új kedvencekre talált a gorillák személyében!!! :-)))))) Higgyétek el, nem sok közöm volt a dologhoz, a gorillák egyszerűen önmagukért beszéltek.... (A képeket az albumba hamarosan felteszem, de azért itt is megmutatok párat.)

Tegnap megnéztük a Shrek harmadik részét is a moziban, és azt kell, hogy mondjam, szerintünk nem érte el az előző kettő színvonalát. Ettől függetlenül ez az első hétvége rekordokat döntöget az anyagiakat tekintve, habár ez ilyenkor még sosem a minőségről szól, hanem arról, mennyien kíváncsiak a filmre.

A kellemes tavaszi idő itt is tartja magát, ahogyan Szöulban, habár ezen a héten 30 fok közelében is leszünk egy kicsit. Remélem Taiwanon is eláll az a sok-sok eső és Gábor is élvezheti a szép tavaszi napokat!

Nincsenek megjegyzések: