szombat, augusztus 25, 2007

Self Portrait Challenge - Pattern


Régóta időnkénti visszajáró vagyok a Self Portrait Challenge, röviden "SPC" website-on. Minden hónapban megadott téma szerint készítenek képeket önmagukról az emberek, a világ minden tájáról, amik hetente meg is jelennek ezen az oldalon. Nagyon érdekes képek készülnek és sokszor a témák is igazi kihívást jelentenek. Jó ideje érlelődik bennem, hogy néha én is elfogadjam a "kihívást" és gépet ragadjak. :-)

Nos, itt az első alkalom. Az augusztusi hónap témája: "Pattern" (minta, motívum), amit persze igen sokféleképpen lehet értelmezni. Érdekes is, hogyan használják a különböző motívumokat mások, hogy kifejezzék önmagukat, világnézetüket, érzés- vagy gondolatvilágukat.

Szóval ezentúl talán többször fogtok ezzel a címmel találkozni (amit mellesleg kötelező is kitenni, hogy az oldal készítői könnyebben megtalálhassák a képeket). Akit bővebben érdekel a challenge vagy csak mások képeire kíváncsi, látogasson el a SPC oldalára!

2 megjegyzés:

Globetrotter írta...

Szia Livia - kicsit el vagy tunve, minden ok feletek? Mik a tervek igy nyar vegen, osz elejen? Ti iden amugy hazamentek? vagy esetleg masfele?
puszi
Vera

Bill írta...

Csodas ez a szem!
Szep munka!