péntek, április 20, 2007

Fellélegezve...

Na jól van, ide is elért a jóidő, kezdek megnyugodni.
Vera, azt hiszem a Te kezed van a dologban (no és Eszteré), mert valóban ehét szerdától kacsintott ránk a tavasz. :-))) Ahogyan ez itt szokás: szinte egyik napról a másikra. Azaz ma már +21 fok is lesz. Észre sem vesszük és itt a nyár. Nagyon kell majd figyelnem, hogy egy-két tavaszi képet elkapjak.

Úgy tűnik, a Corvinában is kezdünk a nagy munka végére érni, azaz a directory lassan nyomdába kerül és egy hónapon belül a kezünkben tarthatjuk az ezévi Hungarian-Canadian Business Directory-t. Sokat dolgoztunk rajta, épp itt az ideje, hogy megszülessen végre.

Természetesen a dolgok itt sem működnek másképp, mint otthon, vagy bárhol máshol, azaz ha nagyon elfoglalt vagy, akkor biztosan bejön még egy-két sürgős munka mellé, csakhogy ne unatkozz nagyon. Igy az utóbbi hetekben egy kanadai magyar költő (Kasza Marton Lajos) két verseskötetét is elkészítettük, vagyis még készítjük, amit május elején kell hazavinnie a írótalálkozóra. Azért be kell vallanom, élveztem a verseivel való munkát, hiszen a versek mindig közel álltak a szívemhez, és az övéi is nagyon tetszenek. A szerelmes versek közül kiváltképp megfogott egy-kettő.

Többen említettétek, hogy az utóbi időben igen ritkán írtam a blogba. Jól esik maga a gondolat is, hogy hiányoltok. Igyekszem majd bepótolni az elmaradásom, habár ha itt a meleg, akkor biztosan egye többet leszünk kint a szabadban, legalábbis ez a tervem. :-) Már tervezgetünk is egy hosszú hétvégét május elején, amikor végre kiszabadulhatunk a városból egy kicsit és felfedezhetünk újabb, számomra még ismeretlen tájakat. Egyikőnknek sem könnyű szabadságot kérni a munkahelyről (főleg Billnek), legalábbis mostanában, de bízunk benne, hogy egy péntekre sikerül. Végülis mindketten a végén vagyunk már az év eleji nehéz időszaknak.

Utólag is boldog névnapot minden Andreának! Ez a kép az övék. :-)

Hamarosan újra jelentkezem! Üdv mindenkinek!

2 megjegyzés:

Manocska írta...

21 fok? Ezt még én is irigylem! :-) Akkor gyorsan cseréld ki ezeket a téli képeket (bár nagyon szépek) valami aktuálisabbra! :-) Remélem összejön az a májusi kiruccanás! És (mivel igazából én is Andrea vagyok) köszi a névnapi jókívánságokat! :-)

Lívia írta...

Gyanitottam, (es remeltem, nem rosszul) hogy Andrea lehetsz Manocska, emlitetted is a nemregi nevnapodat, igy a virag egyreszt Neked szolt!! :-) Orulok, hogy nem tevedtem!
A kepeket pedig igerem, hamarosan kicserelem. ;-)