vasárnap, december 28, 2008

Travelline.hu


Pár héttel ezelőtt megkeresett valaki emailen a HVG-től.
Meghívtak az újonnan induló internetes gyűjtőoldalukra (travelline.hu/blog), ahol a világ különböző tájairól találhatók magyar blogok, s olvashatók hasznos információk az oda utazóknak, vagy az ország iránt érdeklődőknek. (Oldaluk a jobb oldali infósávban.)
Így pár hete az oldalam onnan is elérhető, aminek nagyon örülök és ezúton is újra köszönöm a HVG-nek/Travelline-nak a lehetőséget. :) Statisztikáik szerint az egyik legutóbbi itteni bejegyzésre náluk több, mint 600 letöltés érkezett.

Ami a gyűjtőoldalt elindította saját bevallásuk szerint:
"A Travelline.hu célja a kezdetektől az, hogy hiteles és hasznos utazási tanácsokkal szolgálhasson olvasóinak. Sok kritikát kaptunk, hogy csak egy-egy kiemelt témával foglalkozik oldalunk, és jórészt a tömegturistákat célozzuk meg írásainkkal. Ezen próbálunk változtatni azzal, hogy összegyűjtjük a világhálón fellelhető utazási témájú blogokat, bloggereket, és nap mint nap más blogot mutatunk be. Így legyen szó akár túrázásról, akár wakebord-turizmusról, biztos, hogy mindenki megtalálja a számára érdekes témát."

Ajánlom én is figyelmetekbe az oldalt, mert valóban sok érdekes és az utazni vágyók számára hasznos információkat találhattok egy helyen a Travelline-on!

A blogtárban található blogok, akikhez büszkeség csatlakozni:
  • Kalandtúra blog - Kalandtúra-trekking bloggolás fanatikus túravezetőktől
  • Csurtusék utazásai - Utazás, gasztronómia, egyéb
  • Via Minks - Klasszikus utazási blog, nem klasszikus úticéllal... Felkészülés, hasznos tanácsok, beszámoló Belarusz: Breszt, Minszk, Vitebsk
  • Travelling Band - Travelling band, nincsenek hétköznapi utazások. Mi megyünk, te olvasod. De lehet fordítva is: travellingband@indamail.hu Együttműködésben aFOOTER.HU-val.
  • SzívemcsücskeJapán - Régi vágyam teljesült az EU jóvoltából. ETPs ösztöndíj, 9 hónap tanulás, küzdelem, kaland és vidámság. Szeretném megörökíteni. Íme hát egy darabka Japánból az én gyakran bepárásodó szemüvegemen keresztül...
  • Az oroszok már nincsenek a spájzban... - Minden, ami Oroszország - politika, gazdaság, társadalom, kultúra.
  • Ócska utazós - egyetemista vagyok budapestről, erről ennyit. ami minden más itt van, az utazás hátizsákkal, repülővel, vonattal és hüvelykkel. kölséghatékonyan és sokat látva.
  • http://magas-tatra.hu/ - A Magas-Tátra magyar honlapja.
  • Sharon Asher: Izrael sokszínű kultúrája - A nevem Sharon Asher. Izrael sokszinű kulturáját szeretném bemutatni önöknek.

2 megjegyzés:

Martalóc írta...

Gratulálok a felfedeződéshez. :)
Látod engem a kutya nem fedez fel, pedig mennyi értékes információval tudnék szolgálni Kőbányáról. :(

Livia írta...

Koszonom a kedves szavaid.
Kobanyarol pedig irj, ha van benned igeny az irasra, hidd el, minden erdekel valakiket, sot meglepoen sokakat. :)