hétfő, október 15, 2007

Self Portrait Challenge - Food

Múlt hónapban kihagytam a portrékészítést, de most októberben újra itt vagyok. Ehavi téma a "Food", azaz az étel.
Arra a kérdésre próbálnak választ adni a fényképeket készítők, hogy milyen a kapcsolatuk az ételekkel. Szeretnek-e enni, inni, s hogyan teszik azt? A konyhában esznek-e vagy a tévé előtt? Gyorsan bekapnak csak valamit pl. reggelire vagy komótosan, egy finom reggelivel indítják a napot? Bármit el lehet mesélni, ami velünk és az ételekkel kapcsolatos - a képek segítségével.

Nos, be kell valljam, nem kellett sokat gondolkodnom, amikor először elolvastam az októberi témát, hiszen egyik első gondolatom a tej volt. :) Már gyerekkorom óta nagyon szeretem a tejet, s ez a szerelem mai napig tart. Aki ismer, az nagyon jól tudja... :) Messze nem iszom már annyit, mint régebben, de az biztos, hogy egy pohár tejjel minden nap találkozom. A reggelimnek mindenképpen fontos része, de az is előfordul, hogy ha későn hazaérve már nem szeretnék vacsorázni, akkor csak felhajtok egy jó pohár hideg tejet és jól érzem magam. Tudom, furán hangzik, de ha néha fáj a gyomrom vagy feszült vagyok, egy pohár tej nekem nagyon sokat tud segíteni! ;)
Nem tudom, ki hogy van vele, de ilyen az én kapcsolatom a tejjel!

me & a glass of milk

6 megjegyzés:

kimberley írta...

This is the sultriest picture of someone drinking milk I think I have ever seen!

gay írta...

this is a gorgeous photo!

Névtelen írta...

Livia-jaj de szép vagy képen!Alig ismertelek fel. Büszke vagyok Rád!
Puszi:Anya

Lívia írta...

Koszonom Anyukam, orulok, hogy tetszik a portre!
Erdekes egyebkent, hogy mikor mi fogja meg az embereket egy kepben. En errol a keprol nem gondoltam semmi kulonoset, megis bekerultem vele a SPC oldalan az eheti legjobbak koze. :)

Bill Ferencz írta...

Gyonyoru vagy Te mindig. Lehet, hogy a tej meg szebbe tesz?

Joli írta...

Kedves Tímea, tegnap találtam rád a neten.Valóban kedves az arcod és nem csak a tejtől. Barangolva a kanadai magyarok között azért választottalak téged, mert szeretem a kenyeret és van egy Lívia lányom. Nagyon megtetszettek a képeitek és a leírások. Gratulálok a honlaphoz én is ötleteket merítettem belőle.Mindig szerettem Kanadát különösen Alaszkát sok róla szóló könyvet elolvastam.Üdv Joli