péntek, március 23, 2007

Black Sabbath - Heaven and Hell
Bill tegnap Black Sabbath koncerten volt a barátaival. Majdnem én is ott voltam, de őszintén bevallom, ez nem az én zeném. Igy inkább passzoltam a dolgot.
Habár Apa biztosan örömmel elment volna Bill-lel, ő szerette a Black Sabbath-ot, ha jól tudom. Lemezei biztosan voltak tőlük, habár a korai időkből csak. Ez lett volna az egyetlen ok, ami miatt elmentem volna, de szerencsére akadt még egy srác a helyemre. :-)) (Hát hogyne akart volna!)
Azért jutott nekem is a "jóból", mert a fiúk felhívtak időnként. :-) Igaz, a hangzavaron és a fiúk kiabálásain kívül nem sokat hallottam. Igy viszont, otthonról hallgatva, telefonon keresztül még élveztem is a dolgot és mosolyogtam magamban sokat. Jó volt hallani, hogy ők mennyire élvezik... :-)
Kár, hogy Apa nem lehetett itt!

4 megjegyzés:

Globetrotter írta...

Te voltál már amúgy koncerten Torontoban/Kanadában?
Ui: sikerült nekem is a slideshow-t feltennem :)
puszi
V.

Lívia írta...

Audioslave koncerten voltam tavaly. Igen, hat az is egy kemeny/anternativ rock banda (ha jol halottam, nemreg oszlottak fel?), de ahhoz kepest igazan elveztem.
Bill szereti oket, elsosorban ezert is mentunk el. Szamomra az volt az erdekesseguk, hogy ok az elso amerikai zenekar, akiket beengedtek Kubaba koncertezni 2005-ben. A zenekar osszeallitasa sem atlagos, pl. a gitaros a Harvardon vegzett.
Ebben az evben azert remelem eljutok egy nem rock koncertre is! :-)

zhaoman írta...

Black Sabbath rulez! :)
Biztos élmény lehetett!

OFF: nálam is van már slideshow! Köszi a tippet!

Lívia írta...

Nagyon szivesen Gabor, mar nezegettem is a kepeidet. ;-)