szerda, február 14, 2007

Valentin-napi hóesésTöbben kérték már, hogy gyakrabban tegyek fel videókat Torontóról. Hát íme egy újabb. A mostani ma reggel készült a házunk előtt, -27 fokban. Brrrrrrr.....
Azóta is csak esik, igazán romantikus lett a táj Valentin napjára. (Megjegyzem, hogy ma reggel egy nagy majom nézett rám az ágy mellett. Na nem a férjem, hanem egy nagy, fekete gorilla. Máris imádom, Béci lett a neve.) :-)))))))

3 megjegyzés:

Globetrotter írta...

-27???No kidding!!!that`s way tooo cold. Komolyan hozza lehet szokni? Vagy neha fordul elo ennyire hideg?En amugy sem birom a telet, de, hogy -27 fokot elviseljek, ahhoz nagyon szuper orszagnak kellene lennie, hogy ott ragadjak! Ugy latom te mar kompromisszumot kotottel eteren ;)

Lívia írta...

Valóban nincs mindig ilyen hideg. Pár napig tart, aztán
'normalizálódik' a helyzet. Azaz -20 fölé megy. :-)) Egyébként tényleg hozzá lehet szokni, amit én sem gondoltam volna. Bár én még mindig jobb helyzetben vagyok, mint pl. az indiaiak vagy afrikaiak stb, akik messze ilyen hideget nem éltek meg soha. Ők talán jobban is fázhatnak. Mégis nagyon sokan jönnek, nem riasztja el őket a nagy hideg. Sok minden van, amiért valóban érdemes itt élni.
Hogy kompromisszumot kötöttem-e? A nagy hideggel szépen lassan; azzal, hogy itt "ragadjak-e", még nem tudom. Egy jó ideig még biztosan. :-)

Manocska írta...

Ugye azóta "normalizálódott" a helyzet?! Kitartást! Ma már március van, vagyis tavasz! :)