vasárnap, május 16, 2010

Megérkeztünk

Jelentem, megérkeztünk tegnap este Miskolcra biztonságban, minden nagyobb késés és galiba nélkül. Élvezzük a családi életet, a pihenést, a beszélgetéseket, Anyukám isteni pulykanyak levesét, öcsém bolondozásait, az itthon illatát... 
Viszont a idő igen szomorkás, rettentő sok esővel, arról nem is beszélve, hogy talán Miskolcon vészhelyzetet rendelnek el a Szinva áradása miatt. A város egy része víz alá került és nem is ajánlatos most csapvizet inni... :( Az izlandi vulkán sem kecsegtet sok jóval, a British Airways hamarosan sztrájkolni kezd, ami mind-mind veszélyeztetheti a visszautunkat... Szomorkodni és izgulni azonban mindezek ellenére sem vagyok hajlandó! Hiszen két év után végre újra itthon vagyok és az itthoni családtagokat, barátokat mind igyekszünk végigjárni és végigölelgetni. Bízom abban, hogy minden rendben lesz és két hét után ugyanilyen sikeresen visszajutunk, ahogy jöttünk. Azért sosem árt, ha külditek felénk a pozitív energiákat a következő időszakban! ;)) Előre is köszönöm!! Üdv mindenkinek!

vasárnap, május 09, 2010

Anyák Napja - Mother's Day

Tudom, hogy többen vannak abban a hitben, Anyák Napja szinte mindenhol május első vasárnapja, pedig igen változatos időpontok léteznek a világon az anyukák, az anyaság ünneplésére (februári, márciusi, májusi...).
Itt Kanadában május második vasárnapja Anyák Napja (ahogyan pl. Ausztráliában, Brazíliában, Indiában vagy az USÁ-ban is), azaz a mai vasárnap. Így gondoltam újra felköszöntöm anyukámat - mai is, itt is. :)

Boldog Anyák Napját Anyukám!!


Happy Mother's Day from Livia on Vimeo.