vasárnap, május 16, 2010

Megérkeztünk

Jelentem, megérkeztünk tegnap este Miskolcra biztonságban, minden nagyobb késés és galiba nélkül. Élvezzük a családi életet, a pihenést, a beszélgetéseket, Anyukám isteni pulykanyak levesét, öcsém bolondozásait, az itthon illatát... 
Viszont a idő igen szomorkás, rettentő sok esővel, arról nem is beszélve, hogy talán Miskolcon vészhelyzetet rendelnek el a Szinva áradása miatt. A város egy része víz alá került és nem is ajánlatos most csapvizet inni... :( Az izlandi vulkán sem kecsegtet sok jóval, a British Airways hamarosan sztrájkolni kezd, ami mind-mind veszélyeztetheti a visszautunkat... Szomorkodni és izgulni azonban mindezek ellenére sem vagyok hajlandó! Hiszen két év után végre újra itthon vagyok és az itthoni családtagokat, barátokat mind igyekszünk végigjárni és végigölelgetni. Bízom abban, hogy minden rendben lesz és két hét után ugyanilyen sikeresen visszajutunk, ahogy jöttünk. Azért sosem árt, ha külditek felénk a pozitív energiákat a következő időszakban! ;)) Előre is köszönöm!! Üdv mindenkinek!

8 megjegyzés:

Tinkmara írta...

Érezd nagyon jól magad. Izgulni ráértek később is. :)

euthymia írta...

Sok-sok szép pillanatot otthonra!! A visszaúttal, meg minden rendben lesz!!
:) :) :)

Christine írta...

Érezzétek jól magatokat!

Rita írta...

Élvezzétek az otthonlétet! (a többi úgyis ráér:)

Tinkmara írta...

Off
Szia!
Kérlek olvasd el ezt a bejegyzést és jelezz vissza, hogy szeretnél-e szerepelni a Külföldön élő magyarok bloglistáján. Köszönöm!
http://tinkmara.freeblog.hu/archives/2010/05/17/KEM-lista/

A Mankával közözsen írt blogotokat természetesen külön is.

Globetrotter írta...

De elroppent az ido, tenyleg mar majus kozepe van es irtad is, hogy mentek! Hetvegetol elvileg jo ido lesz mar otthon is! Mi is pont ezektol tartottunk a mult heten, amikor nekivagtunk Lengyelorszagnak, mar a repteren voltunk, amikor majdnem lemondtuk az utat...vegul gyozott a csalad utani vay ;-) Persze vegig rossz ido volt, a vegen hideg is es szakado eso, de legalabb nem ragadtunk ott a vulkan miatt vagy a BA sztrajkja miatt.
Puszi es erezzetek jol magatokat otthon, aztan varjuk a beszamolod!

Hugomum írta...

de jo :)erezzetek nagyon jol magatokat! meddig maradtok ?

Livia írta...

Köszönöm nektek a jókívánságokat Lányok! :)

Sajnos csak két hétre tudunk maradni - mint mindig - így pár nap múlva repülünk is vissza. Élvezzük az itt létet, habár szinte állandóan rohanásban vagyunk, így kevés idő jut mindenre. Bill kicsit meg is betegedett... Pedig milyen jóóó lett volna Hajni veletek is összefutni... (sóhaj)

A sztrájk miatt már múlt héten törölték a szombati Bp-London járatunkat. Így egy kis izgalmas szervezkedés után végül egy pénteki gépre kaptunk jegyet. Ez azt jelenti, hogy Londonban 15 órát kell majd várnunk a torontói gépre, másrészt azt is, hogy elvesztünk egy napot a budapesti napjainkból... :(
Hát ez van. De legalább időben visszaérünk...

Igyekszem majd jelentkezni, ha visszaértünk - egy kis beszámolóval vagy képekkel.
Puszi mindenkinek!! :)